Potovanja po meri

Kako vam lahko pomagamo?

Sanjsko potovanje brez nadležnega planiranja? Tu smo zato, da vam pomagamo. Mi poskrbimo za letalske vozovnice, namestitev in organizacijo doživetij na potovanju. Vaša naloga je zgolj, da uživate v enkratni dogodivščini, ki jo pripravimo za vas.

Potovanje v dvoje

Presenetite vašo najdražjo osebo s potovanjem, ki si ga bo zapomnila.

Eksotične tropske plaže, skok v svetovne prestolnice, divje alpske pustolovščine ali romantični vikendi sredi ničesar so uresničljive sanje. Izrazite želje in poskrbeli bomo za organizacijsko plat vaših najbolj privlačnih in romantičnih pobegov v dvoje.

Družinske počitnice

Ustvarite spomine, ki si jih vaša družina zasluži.

Načrtovanje nepozabnih družinskih počitnic s sprejemljivim proračunom zahteva čas. Spoznati morate želeno destinacijo in vnaprej uskladiti počitniške aktivnosti z ostalimi člani vaše družine. Nimate časa? Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo za vas.

Adrenalinska pustolovščina

Za vas ustvarjamo nepozabne adrenalinske izkušnje

Bi raje deskali na Baliju, kot po internetu za najboljše ponudbe, letalske vozovnice, namestitve in zanesljive ponudnike adrenalinskih dogodivščin? Glede na vaše želje bomo organizirali vašo sanjsko pustolovščino.

Poroka na eksotični plaži

Zvok valov, prijeten vetrič in palme ustvarijo ultimativno romantično atmosfero.

Poroka na plaži ne potrebuje dekoracije. Kristalno čista voda, spektakularna narava in sonce poskrbijo za nepozabno, unikatno izkušnjo. Le kdo si ne želi prejeti poročnih zaobljub na eksotični plaži? Sejšeli, Bahami, Maui, Belize … zaupajte nam lokacijo, mi poskrbimo za ostalo.

Počitnice in golf

Eksotika doda posebno izkušnjo pri igranju golfa

Združite svoje počitnice ali potovanje z igro golfa. Drage golfistke in golfisti, za vas bomo z veseljem poiskali najugodnejše ponudbe hotelov, letalskih prevozov, green feejev in ostalih storitev, povezanih z golfom širom sveta.

Priljubljene destinacije

Eksotične plaže

Naročite se na novice