Zakaj izbrati nas

Prihranimo vam čas in denar!

Za Vas poiščemo nižjo ceno namestitev in letalskih kart kot jih ponujajo drugi ponudniki in spletni portali.

Naše poslanstvo

Strokovna organizacija vaših potovanj za najboljšo ceno.

S svojo strokovnostjo in osredotočenostjo k potrebam strank smo zanesljiv partner na področju organizacije zasebnih in poslovnih potovanj, saj vedno poskrbimo, da za svoj denar dobite karseda največ!

Strokovnost in dolgoletne izkušnje

Imamo več kot 20 let izkušenj pri organizaciji potovanj za zasebne in poslovne stranke.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in nenehnega spremljanja trga, vam priporočimo najboljše letalske povezave in namestitve ter vam tako zagotovimo miren oddih ali poslovno pot.

Individualen pristop

Popolnoma se posvetivmo vašim željam in potrebam.

Prednost dajemo vašim željam in potrebam. Usmerjenost k potrebam naših strank je osrednje vodilo pri našem delu, zato ponudbo vedno prilagodimo vašim željam. Naš osebni odnos do strank, prilagodljivost in strokovnost se kažejo v odličnosti naših storitev.

24/7 podpora

Pomoč in podporo vam nudimo neprestano pred, med in po zaključenem potovanju.

Ste v tujiniin potrebujete pomoč izven našega delovnega časa? Ni problema, Universum Potnikova Asistenca vam je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu, in vam pomagamo pri morebitni spremembi vaših potovalnih načrtov, reševanju morebitnih problemov med potovanjem.

Potrebujete pomoč? Pokličite nas kadarkoli na +386 1 232 09 00

Optimizacija vaših stroškov

Prihranite čas in denar pri organizaciji vaših potovanj.

Naša partnerska sodelovanja nam omogočajo nakup letalskih vozovnic in namestitev po boljših cenah kot bi jih sami našli preko drugih spletnih portal. Tudi tistih najbolj znanih! Prihranimo vam čas, ki bi ga sami porabili za brskanje po spletu in iskanje primernih letalskih kart in namestitev.

Preko 2000 organiziranih poslovnih potovanj
Več kot 150 podjetij sodeluje z nami

Celovita organizacija poslovnih potovanj

Poskrbimo za vse logistične korake vaših potovanj.

Zavedamo se, da je čas denar, zato za vas uredimo vse kar je povezano z vašim potovanjem. Poskrbimo za letalske karte, namestitev, uredimo potovalno zavarovanje in vizume. Rezerviramo prevoz z voznikom ali uredimo kratkoročni najem vozila, poskrbimo pa tudi za nakup vstopnic za prireditve, plačilo kotizacij in druge malenkosti tako, da ste na vaši poslovni poti brez skrbi in nepotrebnih pretresov.

Našim zvestim strankam pripravimo analize in poročila njihovih poslovnih potovanj in jim predlagamo, kako optimizirati stroške prihodnjih potovanj.

Naročite se na novice